SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MHP Milletvekili Adayları Ortaköy’e çıkartma yaptı.

MHP Milletvekili Adayları Ortaköy’e çıkartma yaptı.

A - +

Aksaray Haberleri - 17.04.2015 - 20:44

MHP Milletvekili Adayları Ortaköy’e çıkartma yaptı.

MHP Milletvekili Adayları Turan YALDIR,M.Tuğrul KARACAER ve Kılıçaslan EKİN Ortaköy de vatandaşla buluştular.

MHP Adayı M.Tuğrul KARACAER yaptığı açıklamada; Ortaköy en büyük ilçemiz.Aksarayı Kırşehire bağlayan yol üzerinde ama üzülerek görüyoruz ki Kırşehir’den gelirken Ortaköy sınırına geldiğinizde o geniş yol maalesef iki aracın yan yana geçerken zorlandığı bir yol şeklinde.Bu başlı başına bir ayıptır mevcut vekillerin ayıbıdır.

Yıllardır söylenen Aksaray-Ortaköy arası duble yol bir masaldan öteye gidemedi.

Ortaköy’ün yanı başından geçen doğal gaz hattından Ortaköy’lü hemşerilerim faydalanamıyor. Mevcut iktidarın vekilleri bu yatırımları bu güne kadar yapamadıkları gibi bu beceriksizliklerini Belediye Başkanımıza yüklemek istiyor. Aslında bunu yaparak Ortaköylüleri cezalandırıyor. İktidar vekillerinin görevi belediye başkanları ile muhtarlarla çatışmak değil onlara destek olmaktır.

Ama bu yapılanlar sadece Ortaköyde değil Aksarayın her köyünde,beldesinde,ilçesinde ve il merkezinde tüm Aksaray halkına yapılmaktadır.Aksaray ve halkı bu güne kadar maalesef sahipsiz bırakılmıştır.

Tarımsal girdilerin yüksekliği eli nasırlı çiftçi kardeşimi tarlasını ekemez hale getirmiştir.MHP iktidarında çıkarılan doğrudan gelir desteği bırakın yükseltmeyi düşürülmüştür.Ama buna rağmen her gün gübreye zam mazota zam.

Aksarayı’n ilçeleri köyleri beldeleri sahipsiz,kimsesiz.Çiftçinin esnafın halini bilen de yok umursayanda yok. İnşaallah MHP iktidarında çiftçimizde esnafımızda rahat bir nefes alacak.Ortaköy ve köyleri bizim iktidarımızda hizmette ihya olacak. Ortaköy’e duble yolu da doğal gazıda MHP iktidarı getirecek.Mevcut vekilleri görsek tanımayız diyen değerli Ortaköylü kardeşlerim bu sefer iktidara sandıkta tokadı vuracaktır dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021