SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MHP Milletvekili A.Adayı Turan Yaldır Gazetemizi Ziyaret etti

MHP Milletvekili A.Adayı Turan Yaldır Gazetemizi Ziyaret etti

A - +

Aksaray Haberleri - 25.03.2015 - 17:36

MHP Milletvekili A.Adayı Turan Yaldır Gazetemizi Ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Turan Yaldır, Aksaray’ın sorunlarının çözümünde bütün sivil toplum örgütleri ve meslek odaları ile diyalog içinde olacaklarını söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Turan Yaldır, Gazeteciler Birliği Genel Başkanı ve Birlik Haber gazetesi genel yayın yönetmeni Yaşar Sarıkaya’yı ziyaret etti. Ziyaretinde Sarıkaya ile görüşen Yaldır, Yapacakları çalışmalarda ortak aklı öne çıkaracaklarını dile getiren Turan Yaldır “Şehrin ortak aklını harekete geçirmemiz gerekir. Şehrin ortak aklının harekete geçmesi ancak, bu şehirde yaşayan herkesin fikirlerini dikkate almak, fikirlerini önemsemekle olur. Bu açıdan her kesimden insanlarımızı, STK’ları, meslek odalarını, esnaflarımızı ziyaret ederek vizyonumuzu ve hedeflerimizi paylaşıyorum. Sivil toplum örgütleri ile her zaman işbirliği içerisinde olacağız. Şehri birlikte yöneteceğiz. Milletvekili olarak hizmet etmek için yola çıktık. Aksaray’ın ihtiyacı olan ve acil yapılması gereken, Aksaray için hayati olan projelerimiz var. Mühim olan bunların bir an önce hayata geçirilmesidir. Bizlerde Aksaray’ın sorunlarının çözümünde bütün sivil toplum örgütleri ve meslek odaları ile diyalog içinde olacağız. Şehrimizi kısa zamanda çok daha farklı bir konuma taşıyabiliriz, yeter ki bu şehrin enerjisini doğru kullanalım” dedi.
Gazeteciler Birliği Genel Başkanı ve Birlik Haber gazetesi genel yayın yönetmeni Yaşar Sarıkaya da yaptığı konuşmada ” milletvekili aday adayı Turan Yaldır ‘ı tebrik ederek, Milletvekili olarak ta kentimize faydalı hizmetler yapacağını düşünüyoruz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021