Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MHP Aksaray İl Teşkilatı Arenada Ülküdaşları İle Buluştu

MHP Aksaray İl Teşkilatı Arenada Ülküdaşları İle Buluştu

A - +

Aksaray Haberleri - 04.05.2015 - 14:19

MHP Aksaray İl Teşkilatı Arenada Ülküdaşları İle Buluştu

MHP Aksaray Teşkilatı Pazar günü hep birlikte Ankara Arena Kapalı Spor Salonuna yürüdü’’ Bizimle yürü Türkiye’’ sloganı ile seçim çalışmalarına start veren Milliyetçi hareket Partisi tüm illerden gelen gönüldaşları ile Ankara’da buluştu. MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ tarafından yaklaşan seçimler için hazırlanan seçim beyannamesi açıklandı. Coşkulu kalabalığın hınca hınç doldurduğu salonda yerini alan MHP Aksaray teşkilatı ve Milletvekili Adayları beyannamenin açıklandığı güne dikkat çekerek’’ hiçbir şey tesadüf değil, tüm ülke olarak Türk’çülük gününü yaşıyoruz ve beyannamemizi de özellikle bu gün açıklıyoruz, bundan gurur duyuyoruz ‘’ dediler.
Genel Başkan Devlet BAHÇELİ’ de ‘’ seçim beyannamelerini açıklamayı siyasi taktik ve tefarruatı planlama doğrultusunda sona bıraktıklarını, herkesin eteğindeki taşları döktükten sonra seçim beyannamelerini açıklamanın, beyannamenin arada kaynamasını önlemek için olduğunu’’ belirtti. BAHÇELİ yaptığı konuşma esnasında beyannameyi 46 yıllık siyasi tecrübeleri, AK Parti hükümetinin iktidarlık sürecinde yaptıkları da detaylıca incelenerek gayet titiz çalışmalar sonucunda hazırlandığının altını çizdi. ‘’AK Parti siyaseti iflas etmiştir’’ diyen BAHÇELİ ‘’ neysek oyuz, ne dedikse o, sözümüzün, yanında, arkasında, izindeyiz, geçmişini gömlek gibi değiştirenlere hiç benzemedik, benzemeyeceğiz… Burasının adı Türkiye Cumhuriyeti, milletin adı da, Büyük Türk Milletidir… Bunu değiştirmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz… Sandığa giren oylar 8 Haziran sabahı haramiler el uzatmadan olduğu gibi çıkarsa, MHP tek başına iktidardır ‘’ dedi…
MHP Genel Başkan yardımcısı Zuhal TOPÇU ise seçim beyannamelerini değerlendirirken ‘’ Adalet vurgusu ve yolsuzlukla mücadelenin ön planda tutulduğu, beyanname içerisinde hazırlananlarla mali disiplin hedeflendiği ve yeni bir anayasa içinde beyannamede bir paragraf ayrıldığını belirtti. Topçu ayrıyeten haklarında çıkan dedikodunun doğruyu yansıtmadığını hiçbir zaman Türk Halkına silah doğrultmuş bir terör örgütü ile ne masaya oturur nede bir koalisyon içinde oluruz… Halkımız böyle bir şeyin olmayacağını zaten biliyor, 46 yıl önce hangi sözleri verdiysek aynı sözler ve ideoloji içerisindeyiz.. MHP olarak bu seçimlerde tek başımıza iktidar hesabındayız’’ dedi.
MHP seçim beyannamesi içinde asgari ücretin iyileştirilmesi, yaşılara, engellilere, kimsesizlere devlet desteği, öğrenci ve evlenecek olanlara verilecek ücretler,taşeron işçilerin kadroya geçirilmesi, çiftçiye mazotun düşük fiyattan verilmesi, emekliye yıl da iki kere olmak üzere toplamda 2800 lira ikramiye verilmesi, gibi bir çok söz vardı.
MHP Aksaray İl teşkilatı; seçim beyannamelerinin halkı memnun edeceğini ve ülkeyi refah düzeyine taşıyacağına inandıklarını, tutulması zor hiç bir sözü vermediklerini söyleyerek ‘’Bizimle Yürü Aksaray ‘’ ‘’ Bizimle Yürü Türkiye’’ demeye devam ediyoruz, tüm partilere oy vermiş kişileri bu seçim Milliyetçi Hareket Partisi ile yürümeye davet ediyoruz… dediler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021