Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Mezun Olan Kursiyerlerin Tamamı Kadın

Mezun Olan Kursiyerlerin Tamamı Kadın

A - +

Aksaray Haberleri - 19.02.2019 - 9:46

Mezun Olan Kursiyerlerin Tamamı Kadın

SARIYAHŞİ İLÇESİNDEKİ KADINLAR SERTİFİKALARINA KAVUŞTU

Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Sarıyahşi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında işbirliği şeklinde El Nakışçısı ve Aşçı Yardımcısı mesleklerinde düzenlenmiş olan mesleki eğitim kurslarının sertifika dağıtım töreni 15.02.2019 tarihinde Sarıyahşi Halk Eğitim Merkezi’nde Sarıyahşi Kaymakamı Sercan SAKARYA, Belediye Başkanı Fatih ÜNSAL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin BULAT, Sarıyahşi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet EKİN ve Aksaray Çalışma ve İş Kurumu Şube Müdürü Kürşat Fatih DURSUN’un katılımıyla gerçekleşti.

MEZUN OLAN KURSİYERLERİN TAMAMI KADIN

Sertifika dağıtım töreninde El Nakışçısı kursundan mezun olan 13 kursiyere , Aşçı Yardımcısı kursundan mezun olan 15 kursiyere sertifikaları verildi. Mezun olan tüm kursiyerlerin kadın olması dikkat çekti. Kursu tamamlayıp sertifikalarını alan kadınlar “Artık bir meslek sahibi olduklarını ve bunu istihdam fırsatına çevirmek için şimdi daha fazla şanslarının bulunduğunu belirtti. Aksaray’ın kadın istihdamında Türkiye’de 4.sırada olması ve kadın istihdamına yönelik teşvik ve destekler nedeniyle İŞKUR’u tebrik ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt SELÇUK’a kadın istihdamına verdiği değer ve desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.” dediler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021