SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Merkez Parti’den 23 Nisan Mesajı

Merkez Parti’den 23 Nisan Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 22.04.2015 - 19:14

Merkez Parti’den 23 Nisan Mesajı

Merkez Parti Aksaray İl Başkanı Ali Bülbül ve Merkez Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Osman Güvenç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınladılar.

Merkez Parti Aksaray İl Başkanı Ali Bülbül yayınladığı mesajında, milli egemenliğin tasdikinin, Cumhuriyetin ve demokrasinin sarsılmaz çatısı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 95. yılını idrak etmenin mutluluğunu ve kıvancını yaşadıklarını ifade etti.

Bülbül, “Kudretini ve gücünü milletinden alan Türkiye Büyük Millet Meclisi; milli iradenin ve hukukun üstünlüğünü, hiçbir vesayet ve zorbalık kabul etmeden bugün olduğu gibi yarın da uygulamaya devam edecektir.

Sırtındaki her türlü kamburdan arınmış, önündeki tüm engelleri aşmış, bölgesinde ve dünyada çok daha güçlü ve örnek bir Yeni Türkiye için, milletin egemenliğinin hayat bulduğu yüce Meclisimiz, tarihimizde bir kez daha en mühim ve anlamlı günlerini yaşamaktadır.

Milli iradenin vazgeçilmezi olan bu kutsal çatı altında çok daha demokratik ve vatandaşı ile her alanda bir bütün lider bir Türkiye için çalışmalarımız, yeni dönemde de olanca hızıyla devam edecektir.

Yeni Türkiye yolunda; yarınlarımız, geleceğimiz olan çocuklarımıza bırakacağımız en kıymetli eser, çok daha demokratik, kapsayıcı ve herkesin benim diyebileceği bir Anayasa ile huzurun, barışın, refahın tam anlamıyla egemen olduğu bir ülke olacaktır.

Tüm Türkiye’nin, Aksaraylı hemşerilerimin ve çocuklarımızın 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu duygu ve düşüncelerle tebrik ediyorum. Bu anlamlı günün, çocuklarımız için barışın, sevginin ve kardeşliğin hüküm sürdüğü bir Türkiye’ye vesile olması dileğiyle hepsinin gözlerinden öpüyorum” dedi.

Merkez Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Osman Güvenç ise mesajında, “Geleceğimizin aydınlık yarınları olan çocuklara armağan edilen ve tek evrensel bayram olma özelliği taşıyan 23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti’nin, çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan inancın ifadesidir. Milletimizin aydınlık yarınlarını kucaklayan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuzdur. Geleceğimizin umut tomurcukları çocuklarımızın özgür düşünceli, kendi başına karar verebilen, sorgulayan, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, bugüne anlam katan aydınlık yarınlarımızın güvencesi çocuklarımızın bayramını en içten duygularımla kutluyor, sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021