SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Mansur Yavaş, Pelinsu Yıldırım Demir’e Destek

Mansur Yavaş, Pelinsu Yıldırım Demir’e Destek

A - +

Ana Manşet - 27.03.2024 - 8:50

Mansur Yavaş, Pelinsu Yıldırım Demir’e Destek

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir’e destek için tüm CHP Belediyeleri seferber oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’den sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ta Pelinsu Yıldırım Demir’i makamında kabul ederek destek paylaşımı yayınladı.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ, PELİNSU YILDIRIM DEMİR’E İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ DESTEĞİ VERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Aksaray Belediye Başkan adayı Pelinsu Yıldırım Demir, CHP Belediye Başkanları ile görüşmelerini sürdürüyor. Pelinsu Yıldırım Demir aynı zamanda, tecrübeli Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkanlarından,seçimi kazanması halinde Aksaray için yapmayı planladığı hizmetlere şimdiden destek sözleri alıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan da önemli bir destek sözü alan Yıldırım Demir, Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret ederken, ziyaret esnasında Yavaş, Yıldırım Demir’e vereceği desteği bir videolu mesajla sosyal medyadan duyurdu.

Mansur Yavaş, ziyaret sırasında Aksaray ile Ankara arasında imzalanması planlanan bir hizmet protokolünün müjdesini verdi. Yavaş, “Pelinsu belediye başkanı olduğunda, Aksaray ile Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak iş birliği protokolü düzenleyerek kendisinin az parayla gerçekleştirmek istediği projelere destek olacağız” dedi. Yavaş, aynı zamanda CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir’e başarılar diledi.

Bu görüşme, Aksaray’da CHP Belediyesi’nin maddi kaynak bulamayacağına dair yanlış algıların asılsız olduğunun ispatı olarak nitelendirilirken, Mansur Yavaş’ın Demir’e verdiği destek, vatandaşlar tarafından da büyük memnuniyetle karşılandı.

Yavaş’ın bu açıklamasıyla birlikte, CHP’nin Aksaray’daki iddiası daha da güçlenirken, iş birliği ve dayanışma ruhu ön plana çıkarak halkın beklentilerine cevap verme konusunda umut verici bir adım atılmış oldu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021