SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Lübnan’dan Aksaray’a Yatırım

Lübnan’dan Aksaray’a Yatırım

A - +

Aksaray Haberleri - 18.08.2020 - 8:52

Lübnan’dan Aksaray’a Yatırım

Lübnan’ın sayda kentinde faaliyet göstermekte olan MDM Plastik Yetkilisi Muhammed El Mursi, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş’ı ofisinde ziyaret ederek, Aksaray’a yatırım yapma talebini iletti.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan ATSO Başkanı Göktaş, yaptığı açıklama da; “Lübnan’da üretim yapmakta olan MDM Plastik Yetkilileri bizleri ziyaret ederek, Aksaray’a yatırım yapmak istediklerini ve bu noktada bizlerin desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade etmişlerdir. Aksaray’a yatırım yapmak isteyen her bir yatırımcının yanında olduğumuzu kendilerine ifade ettiğimiz gibi tüm desteğimizi vereceğimizi de dile getirdik. Bugün Aksaray, her geçen gün yatırımcıların cazibe merkezi haline geldiği gibi ilerleyen dönemlerde dünya’nın bir çok ülkesinden yatırımcıların üretim merkezilerini kuracakları sanayi şehri olacaktır. Bilinmesini istiyoruz ki her bir yatırımcı gelirken yanında alt veya yan sanayisini de birlikte getirmekte, merkezlerinin bulunduğu ülkeler ve şehirlerdeki yatırımcılara Aksaray’ın imkanlarından bahsetmekte ve şehrimiz sanayisine olan ilgi her geçen gün artış göstermektedir. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak tüm sanayicilerimize ve yatırımcılarımıza her alanda çağrıda bulunuyorum. Lübnanlı firmamıza da Aksaray’a yatırım yapmanın kendileri için büyük bir kazanç olduğunu beyan ettim. Aksaray’a bugüne kadar yatırım yapan hiçbir memnuniyetsizlik dile getirmemiş aksine yatırımlarını sürekli artırmışlardır. İnşallah ilerleyen dönemde Lübnan’dan daha çok yatırımcı Aksaray’ı tercih edecektir. Bizleri ve Sanayimizi tercih eden tüm yatırımcıların sonuna kadar hem yanlarında hem arkalarındayız. Bu anlamda yatırım kararı alan MDM Plastiğe teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021