SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » LC Waikiki Aksaray’a Yatırım Noktasında bilgiler aldı

LC Waikiki Aksaray’a Yatırım Noktasında bilgiler aldı

A - +

Aksaray Haberleri - 07.02.2020 - 10:34

LC Waikiki Aksaray’a Yatırım Noktasında bilgiler aldı

Ülkemizin Tekstil Sektöründeki önde kuruluşları arasında yer alan Lc Waikiki, Aksaray Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapma adına ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş ile Oda hizmet binasında bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular.

Aksaray’ın yatırımlar noktasında önemli bir merkezi il olduğunu bunun neticesinde Aksaray’a yatırım yapmak istediklerini belirten Lc Waikiki yetkilileri, ATSO Başkanı Göktaş’a ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklama da “Bugüne kadar Ülkemizin, yüzlerce ülkeye yaptığı ihracat ile gurur kaynağı olan ve Tekstil sektörümüzün en başarılı firmaları arasında yer alan Lc Waikiki’nin Aksaray’a yatırımı noktasında firma yetkililerimiz ile Odamızda bir araya geldik. Aksaray’ın avantajlarından stratejik konumundan ve öneminden bahsettik.

Aksaray’a yatırım yapmanın kazandırmaktan başka bir alternatifinin olmadığını kendilerine beyan ettik. Ülkemizin Tekstil Sektöründe önde gelen firmalarının Aksaray’a yatırım yaptıklarını bu noktada kendilerinin de yatırım yapmaları halinde en doğru kararı vereceklerini bu noktada ATSO olarak bizlerden de her türlü desteği göreceklerini beyan ettik. Her geçen gün hızla büyüyen ve yakın zamanda ülkemizin önde gelen sanayi kentleri arasında yer alacak olan şehrimizin yatırımlar noktasındaki doğru adımları devam edecektir. Bizim yatırımcılara vereceğimiz en güzel mesaj Aksaray’a yatırım yapmanın kazandırmak olacağıdır” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021