SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Kumbuzoğlu, Şehit ve Gazi Derneklerini Ziyaret Etti

Kumbuzoğlu, Şehit ve Gazi Derneklerini Ziyaret Etti

A - +

Ana Manşet - 23.12.2023 - 10:02

Kumbuzoğlu, Şehit ve Gazi Derneklerini Ziyaret Etti

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, şehit ve gazi derneklerini ziyaret ederek, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Ziyarette, şehit aileleri ve gazilerle sohbet eden Vali Kumbuzoğlu, Şehitlerin emaneti aileleri ile kahraman gazilerin her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Aksaray Şehit Aileleri Koruma ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak ve şehit yakınları, Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ ve Gaziler ile Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Dede Mehmet Akbulut dernek yöneticisi şehit yakınları ve gazilerle bir süre sohbet eden Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu;

“Bizler aziz şehitlerimizin bu topraklara döktükleri kanları sayesinde bu topraklarda hür yaşıyoruz. Allah mekanlarını cennet eylesin. Şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıklarını unutmamak ve onlara destek olmak amacıyla buradayız. Devlet olarak şehit aileleri ve gazilere her zaman yanlarındayız. Onların her türlü ihtiyacını karşılamak, onlara moral ve motivasyon sağlamak en öncelikli görevlerimiz arasındadır” dedi.

Vali Kumbuzoğlu’nun bu anlamlı ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirten şehit ve gazi aileleri Vali kumbuzoğlu’na teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021