SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kırsal Kalkınma Desteklerinde 18 proje kabul edildi

Kırsal Kalkınma Desteklerinde 18 proje kabul edildi

A - +

Aksaray Haberleri - 31.01.2020 - 10:55

Kırsal Kalkınma Desteklerinde 18 proje kabul edildi

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında ilimizden 18 projenin kabul edildiğini açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanlığının Kırsal Kalkınma Destekleri 13. Etap Kapsamında Aksaray’dan 18 proje başvurusu yapılmıştı. Hibe desteği almak için proje başvurusunda bulunanlara müjdeli haberi AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Kırsal Kalkınma Destekleri 13. Etap kapsamında, ekonomik yatırımlar ve altyapı yatırımları için Aksaray’ımızdan toplam 18 adet projenin tamamı kabul edilmiş olup, yaklaşık 19 milyon 971 bin TL toplam proje tutarının 9 Milyon 323 bin TL’lik kısmı hibe olarak ilimize tahsis edilmiştir. AK Parti Ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde yaptığımız çalışmalardan birinin daha Aksaray’a kazanç olarak yansımasının sevincini yaşarken; bizlere her zaman destek olan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcımız Sayın Fatih Metin’e, Milletvekillerimize, AK Parti ailesine şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı sunarım. Aksaray’ımıza hayırlı olsun” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021