SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Kırgız Cumhuriyeti Büyükelçisi, Başkan Dinçer’i Ziyaret Etti

Kırgız Cumhuriyeti Büyükelçisi, Başkan Dinçer’i Ziyaret Etti

A - +

Ana Manşet - 02.09.2022 - 10:35

Kırgız Cumhuriyeti Büyükelçisi, Başkan Dinçer’i Ziyaret Etti

Kırgız Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Kubanıçbek Ömüraliyev, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Kırgız Cumhuriyeti Büyükelçisi Kubanıçbek Ömüraliyev, Aksaray’da yaşayan Kırgız kökenli vatandaşla buluşmak üzere Aksaray’a geldi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i görüşen Kırgız Cumhuriyeti Büyükelçisi Kubanıçbek Ömüraliyev, iki ülke dostluğuna ilişkin sıcak mesajlar verdi.

Kırgız Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Kubanıçbek Ömüraliyev, Kırgız ile Türkiye Cumhuriyeti devletinin geçmişten gelen kardeşlik duygularının olduğunu ve her iki ülkenin de ortak kültürlere sahip olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray’da devam eden belediye projeleri ve yatırımlarından bahsetti. Aksaray Belediyesi olarak iki ülke arasında kültürel bağları güçlendirme adına her projeye destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Başkan Dinçer, Büyükelçi Kubanıçbek Ömüraliyev’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Büyükelçi Kubanıçbek Ömüraliyev, Belediye Başkanı Dinçer’e görevinde başarılar diledi. Kırgız yazar Cengiz Aytmatov’un kitabını hediye etti. Başkan Dinçer ise ziyaretin anısına Büyükelçi Kubanıçbek Ömüraliyev’e Taşpınar halısı ve tablo takdim etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021