SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Kaşlı, Resmi ziyaret için Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkentinde

Kaşlı, Resmi ziyaret için Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkentinde

A - +

Ana Manşet - 30.01.2024 - 11:56

Kaşlı, Resmi ziyaret için Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkentinde

Aksaray milletvekili Ramazan Kaşlı; TBMM heyetimiz ile birlikte resmi ziyaretler için geldiğimiz Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi de Savunma Sanayimizin göz bebeği Aselsan’ın Yurtdışı Ofis açılışına Savunma Sanayi Başkanı Sayın Haluk Görgün, Roketsan Genel Müdürü Sayın Murat İkinci, Havelsan Genel Müdürü Sayın Mehmet Akif Nacar ve BAE Büyükelçimiz ile birlikte katıldık.
ASELSAN bugün, özgün ürünlerini ihraç eden, dünyanın ilk 100 savunma sanayii şirketi listesinde ilk 50 firma arasında yer alan tek Türk şirketi olarak uluslararası pazarlarda ortaklıklar kuran, yatırım yapan bir marka olarak faaliyetlerini sürdürmektir.
Türkiye’nin lider savunma sanayisi şirketlerinden ASELSAN, 7 yurt dışında iştirak şirketi, 3 şubesi ve 2 ofis ile temsil edilmekteydi. Bu ziyaret kapsamında ASELSAN Suudi Arabistan Ofisi ve ASELSAN Pakistan Ofisine bir yenisini daha ekleyerek BAE ofisini açtı.
Bu anlamlı yatırım ve ilerlemeye tanık olmak 2023 Lider Ülke Türkiye’yi idealize eden Sayın Devlet Bahçeli Beyin himayesinde siyaset yapan MHP Milletvekili olarak bizlere gurur vermiştir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021