SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Kardeş Okul Candır

Kardeş Okul Candır

A - +

Ana Manşet - 29.09.2022 - 10:46

Kardeş Okul Candır

Özel Aksaray Liderler Anaokulu ile Yapılcan Şehit Salim Geyik ilkokulu kardeş okul olarak bir araya geldi .. Yapılcan Şehit Salim Geyik İlkokulu müdürü sn Rahim TURAN ‘Gelecek çocuklar ile güzelleşiyor , birlikte büyüyen , birlikte keyif alan , birlikte öğrenen çocuklar mutlu bireyler olacak , toplumumuzu ve dünyamızı güzelleştirecekler “ diyerek ev sahibi olmanın mutluluğunu , yıllardır süren kardeş okul uygulamasının çocuklardaki değişimi ve gelişimini desteklediğini söyleyerek minik yüreklerin LİDERLER Anaokulu için yaptıkları resimleri çocuklarla birlikte misafir lider öğrencilere hediye etti..
Özel Aksaray LİDERLER Anaokulu kurucusu Belgüzar SİVRİ ‘ Her yıl olduğu gibi bu yıl da Yapılcan Şehit Salim Geyik İlkokulunda olmaktan öncelikle onur ve gurur duyuyorum, evlatlarımız ailelerimizin ve ülkemizin geleceği olarak birlikte büyüyorlar.. Kardeş okul uygulaması ile çocuklarım bir okulları daha olduğunu biliyor ve her daim birlikte olmak istiyorlar.. Öncellikle bizleri misafir eden Yapılcan Şehit Salim Geyik İlkokulu öğrencilerine , öğretmenlerimize ve çok kıymetli müdürümüz Rahim TURAN Beyefendiye çok teşekkür ederim..’ diyerek mutluluğunu dile getirdi ..
öğrencilerin karşılıklı hediyeleşmeleri sonrasında tekrar görüşmek üzere denilerek veda edildi .

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021