SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Son Dakika » Kale Demirol’a Emanet

Kale Demirol’a Emanet

A - +

Son Dakika - 16.06.2021 - 9:47

Kale Demirol’a Emanet

Aksaray Belediyespor yeni sezon öncesi kaleyi tecrübeli isim 32 Yaşındaki 1,89’luk Serkan Demirol’a teslim etti. Çok takımın peşinde koştuğu başarılı kaleci Teknik patron Mustafa Ceviz’in devreye girmesinin ardından büyük uğraşlar sonrası Aksaray dedi.
Kulübümüz, son olarak geçen sezon 3. Lig 2. Grupta Fethiye Spor’da forma giyen tecrübeli kaleci Serkan Demirol ile anlaşamaya vardı. Futbol hayatına Kocaelispor’da başlayan tecrübeli file bekçisi sırasıyla Körfez, Diyarbakırspor, Altay, Sivaspor, Sivas Bld.Spor ve Fethiyespor’da forma giydi.
Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Aksarayspor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz; ”Transferlerimizden biriside kaleci Serkan Demirol. Aksarayspor camiamıza ve kulübümüze hayırlı uğurlu olsun” dedi. 10 güne yakın bir süreden beri kulüpte yeni sezon hazırlıklarını yapıyoruz. Özellikle oyuncu konusunda hazırlıklarımız var. 3. Ligde bilindiği gibi kontenjan statüsü var. Ona göre oyuncu havuzu oluşturduk. Bu oyunculardan bize, Aksarayspor’a gelmesini istediğimiz oyuncuları mutlaka almayı düşünüyoruz dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021