SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Jandarma mama/yem ve su kaplarını doğaya bıraktı

Jandarma mama/yem ve su kaplarını doğaya bıraktı

A - +

Ana Manşet - 04.10.2023 - 15:39

Jandarma mama/yem ve su kaplarını doğaya bıraktı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, havaların soğumasıyla birlikte sokak hayvanlarının korunması, yaşam şartlarının kolaylaştırılması ve beslenmesi amacıyla farkındalık çalışmalarımıza aralıksız devam edilmektedir.

Bu kapsamda; 4 Ekim Hayvanları Koruma gününde farkındalık oluşturmak amacıyla, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma (HAYDİ) Tim Komutanlığı tarafından sokak hayvanları için kullanım ömrünü tamamlamış plastik borulardan mama/yem ve su kapları yapılarak doğaya bırakılmıştır.

Geri dönüşüm alanlarından toplanan plastik borular, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı personelinin imkânları ile mama/yem ve su kaplarına dönüştürülüp, içerisi mama/yem ve su ile doldurularak Aksaray İli genelinde sokak hayvanların yoğun olarak bulunduğu belirli noktalara bırakılmıştır.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, geri dönüşüm malzemelerin çöp olmadığı bilinci ile hem sokak hayvanlarını korumak hem de atıkları değerlendirerek yaşanalabilir bir Aksaray, yaşanabilir bir Türkiye ve yaşanabilir bir dünya için çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmalarımıza azim ve kararlılıkla devam edilecektir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021