SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » İYİ Parti’nin Aksaray adayı Tuğrul Karacaer

İYİ Parti’nin Aksaray adayı Tuğrul Karacaer

A - +

Ana Manşet - 30.12.2023 - 18:30

İYİ Parti’nin Aksaray adayı Tuğrul Karacaer

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi ziyaret ve temaslar için Aksaray’a geldi. Akşener Aksaray’da ilk olarak 1993’te Van’ın Çatak ilçesindeki terör saldırısında şehit düşen Jandarma Komando Er Muammer Karacaer’in Aksaray’daki baba evini ziyaret etti. Daha sonra kent merkezinde esnaf ziyareti yapan Akşener, İç Anadolu Bölgesi’nde 10 ili kapsayan ‘Bölge İstişare Toplantısı’na katıldı. Temasların ardından Atatürk Spor Salonu’nda ‘Aday Tanıtım Toplantısı’na katılan Akşener, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Aksaray adaylarının Tuğrul Karacaer olduğunu açıkladı.

‘O KAZANSIN BU KAYBETSİN DİYE KURULMADIK’

İYİ Parti’nin Aksaray’a iyi geleceğini söyleyen Akşener; “Aksaray’da belediye başkan adaylarının yetkinliği, gençlere ne yapacağı, sosyal belediyeciliği uygulayıp uygulamayacağı, çiftçiye nasıl yardımcı olacağı, fakire fukaraya ne yapacağı konularının konuşulması gerekirken, rekabetin bunlar üzerinden yapılması gerekirken, bizim yalnız başımıza, kendi başımıza müstakil olarak seçimlere katılmamızın kime yarayacağı konuşuluyor. Ama ben buradan açık bir şekilde söyleyeyim, Aksaray’a yarayacak. Aksaray’ın dertlerini konuşmayı sağlayacak. Biz o kazansın bu kaybetsin diye bu partiyi kurmadık. Türkiye refaha ersin diye bu yola çıktık. Türkiye’yi bölmeye kalkışanların, saygısız saygısız konuşanların, birliğimize kastedenlerin ellerini kırmak ve çenelerini kapatmak için partimiz kurduk” diye konuştu.

‘AKSARAY’DA KARACAER’LE KAZANACAĞIZ’

Aksaray’da Tuğrul Karacaer ile seçimi kazanacaklarını söyleyen Akşener, “Nasıl Turan kazanmışsa, Karacaer’de kazanacak. 1 Nisan’a kadar çalışacağız. Uyku dışında her anımı çalışarak geçireceğim, her birinizden de aynı şeyi istiyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021