Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: 750 bin hap ele geçirildi

İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: 750 bin hap ele geçirildi

A - +

Yerel Haberler - 27.08.2025 - 6:03

İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: 750 bin hap ele geçirildi

İSTANBUL-BHA

İstanbul’un Esenler ve Bağcılar ilçelerinde düzenlenen operasyonda 750 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün, İstihbarat Şube Müdürlüğü ile koordineli çalışmaları sonucu operasyonun gerçekleştirildiğini duyurdu.

Yerlikaya, 1 araç ve 4 adrese yapılan baskınlarda, araç ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 30 koli içinde 750 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini bildirdi.

“Zehir tacirlerine göz açtırmıyoruz”

Operasyonda yakalanan 3 şüphelinin “uyuşturucu ve uyarıcı madde imal veya ticareti” suçundan adli makamlara sevk edildiğini belirten Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

“İstanbul Valimizi, operasyonu koordine eden İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımızı, EGM Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığımızı, İstanbul İl Emniyet Müdürümüzü, İstihbarat Şube Müdürlüğümüzü ve kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Zehir tacirlerine göz açtırmıyoruz. Bu mücadele, evlatlarımızın ve toplumumuzun güvenli yarınlarını sağlamak için verdiğimiz kararlı bir savaştır.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021