
ANKARA – BHA
İçişleri Bakanlığı, dolandırıcılık suçlarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 8 ilde geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirildiğini duyurdu. Yapılan operasyonlarda 58 şüpheli gözaltına alınırken, bunlardan 50’si tutuklandı, 8 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildi.
Açıklamada, şüphelilerin toplamda 810 milyon liralık hesap hareketine sahip olduklarının belirlendiği ifade edildi.
Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı ile cumhuriyet başsavcılıkları koordinasyonunda yürütülen çalışmalar sonucunda, il emniyet müdürlüklerince gerçekleştirilen operasyonlarda şüphelilerin çeşitli yöntemlerle vatandaşları dolandırdığı tespit edildi.
Şüphelilerin, kendilerini kamu görevlisi veya avukat olarak tanıttıkları, araç muayene hizmeti adı altında sahte internet siteleri kurdukları ve “sazan sarmalı” yöntemiyle gayrimenkul satışı gerçekleştirdikleri belirlendi.
Yakalanan şüpheliler hakkında savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı belirtilirken, açıklamada dolandırıcılık suçlarına karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.
Açıklamada ayrıca, operasyona katkı sağlayan emniyet birimleri ve yargı mensuplarına teşekkür edilerek, vatandaşların emeğini hedef alan suç örgütlerine karşı mücadelenin devam edeceği ifade edildi.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
10 Nisan 2026 Mega Prime, yatırım ve konforun buluşma noktası olacak
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
7:51 Aksaray’da Özel Sporculardan Tarihi Başarı!
0:00 Karaman’da işçi servisi ile tır çarpıştı: 12 yaralı
0:00 Leyla Aydemir davasında duruşma ertelendi
0:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kendinizi ülkenize ve milletinize adadınız
0:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polis Teşkilatının 181. yaşını kutladı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
