SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Ispartalı milli jimnastikçilerden dünya arenasında büyük başarı

Ispartalı milli jimnastikçilerden dünya arenasında büyük başarı

A - +

Yerel Haberler - 22.06.2026 - 0:00

Ispartalı milli jimnastikçilerden dünya arenasında büyük başarı

ISPARTA – BHA 

Artistik Jimnastik Büyük Erkekler kategorisinde 4 sporcu, Genç Erkekler kategorisinde 1 sporcu, Büyük Kadınlar kategorisinde 1 sporcu ve Ritmik Jimnastik Büyük Kadınlar kategorisinde 2 sporcu olmak üzere toplam 8 milli sporcu ülkemizi başarıyla temsil etti.

Milli takımımız, şampiyona boyunca toplam 12 altın madalya kazanarak Türk spor tarihine önemli bir başarı daha ekledi. Türkiye adına yarışan ekipler arasında en fazla altın madalya kazanan branş jimnastik oldu. Elde edilen bu büyük başarı sayesinde Türk bayrağı 12 kez göndere çekilirken, İstiklal Marşı’mız da 12 kez dünya arenasında yankılandı.

Bu gurur tablosunda Isparta da önemli bir pay sahibi oldu. Isparta’dan milli sporcularımız Ramazan Melih Yüceer, Mehmet Emin Tari ve Adem Baş, Türkiye’yi başarıyla temsil ederek ülkemizin elde ettiği tarihi başarıya katkı sundu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021