SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » İş adamı Talat Şahan’ın başarısı şehrimizde de gururla takip ediliyor

İş adamı Talat Şahan’ın başarısı şehrimizde de gururla takip ediliyor

A - +

Ana Manşet - 21.10.2023 - 19:28

İş adamı Talat Şahan’ın başarısı şehrimizde de gururla takip ediliyor

Aksaraylı iş adamı Müteahhit Talat Şahan, Devlet Su İşlerine ait, kanal, baraj, gölet dere, nehir ve ırmak ıslahı gibi işleri yıllardır başarı ile yerine getiriyor.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığının iş tamamlayan ve güvendiği isimlerinden olan müteahhit Talat Şahan’ın başarısı şehrimizde de gururla takip ediliyor.

Şahan inşaat aynı anda bir çok şantiyede de işlerini zamanında tamamlamayı da başarıyor.  Niğde Elmalı barajı Sivas Gemerek barajı ve Tokat yeşil ırmak ıslahı şantiyelerde çalışmalar hızla devam ediyor.

Devlet Su işlerine ait Niğde İli Merkez İlçesi Elmalı Köyünün yaklaşık 1,5 km güneydoğusunda Kovalık Deresi üzerine yer alan Elmalı Göleti’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. 1 milyon 131 bin m3 depolama hacmine sahip olacak gölet ile 3 bin 130 dekar tarım alanı modern sulamaya kavuşacak.

Şahan inşaat, Karabük’teki Ovacık Hatipoğlu barajını da tamamlayıp, milli ekonomiye kazandırmanın da gururunu yaşıyor.

Ayrıca,  Tokat Merkez Aydınca Göleti” işiyle ilgili Sözleşme, Bölge Müdürü Köksal Buğra Çelik ve yüklenici firma arasında 02.10.2023 tarihinde imzalandı.

Burdur Gölhisar Yusufça Barajımızın geçici kabulü yapıldı.

“Tokat-Merkez Yeşilırmak Nehri Islahı 3. Kısım” işinin Sözleşmesi, Bölge Müdürü Köksal Buğra Çelik ve yüklenici firma yetkilisi tarafından 11.04.2023 tarihinde imzalanmış ve tamamlanma aşamasına geldi.

DSİ’nin güvendiği müteahhitlerden olan Talat Şahan’ın yaptığı çalışmalarla milli ekonomiye önemli katkılarda da bulunuyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021