Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İş adamı Özel’e Teşekkür Beratı

İş adamı Özel’e Teşekkür Beratı

A - +

Aksaray Haberleri - 15.12.2015 - 9:58

İş adamı Özel’e Teşekkür Beratı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, hayırsever işadamı İbrahim Özel’i ziyaret ederek, eğitime ve üniversiteye sağladığı katkılar münasebetiyle “Teşekkür Beratı” takdim etti.

Üniversite-Şehir bütünleşmesini önemsediklerini ve bu bağlamda çeşitli çalışmalar yaptıklarını kaydeden Rektör Şahin, “Gerek fiziki, gerek akademik, gerekse öğrenci sayısındaki artış bakımından üniversitemizde yaşanan gelişimlere, üniversite yönetimi ve akademisyenlerin yanı sıra, sivil toplum kuruluşları ve hayırsever işadamlarımız da önemli katkılar sunmaktadır. Sayın Özel de çeşitli alanlarda üniversitemize ve öğrencilerimize önemli katkı ve desteklerde bulunmuştur. Kendisine, bugüne kadar yaptığı tüm çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

İşadamı İbrahim Özel ise, üniversitenin gelişiminin şehrin gelişimi anlamına geldiğini, yükselen başarı grafiği ile ASÜ’nün Türkiye’nin önemli bir değeri olduğunu belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021