SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İş adamı Metin Boğa’nın, 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü mesajı

İş adamı Metin Boğa’nın, 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 09.01.2017 - 16:37

İş adamı Metin Boğa’nın, 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü mesajı

Aksaraylı iş adamı Boğa Orientals Rugs Yönetim Kurulu Başkanı Metin Boğa yaptığı yazılı açıklamada; Çağımızın gelişen teknolojik gelişmeleri ile birlikte iletişimin çok daha kolay ve hızlı sağlandığı bir dönemde yaşamaktayız. İletişim teknolojilerindeki hızlı gelişim yeni medyanın etki alanını genişletmiştir. Toplumumuzun bilgilenme imkânlarının artması doğru ve tarafsız haber anlayışının önemini ortaya çıkarmaktadır.

Evrensel, hukuki ve insani değerleri koruyarak yazılı ve görsel basının yanı sıra gelişen medya yöntemleriyle insanlığın sesinin tüm dünyaya duyurulmasında basın mensuplarımız önemli bir görevi yerine getirmektedir.

Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek, ulusal ve yerel medya da mesleğin zorluklarına rağmen, kamuoyunu bilgilendirmek ve haberdar etmek için çalışan gazetecilerimiz, aynı zamanda şehrimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminin tanıtılmasına da önemli katkı sağlamaktadır.

Demokratik kültürümüzün en önemli parçalarından birisi olan basın kuruluşlarımız, hem demokrasimizin gelişmesinde hem de birlik ve beraberliğimizin pekişmesinde önemli bir yere sahiptir.

Doğru, ilkeli ve kişilik haklarına saygılı olarak meslek etiğinden taviz vermeden çalışmalarını sürdüren, tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021