SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İnceöz, Eskil’e çıkarma yaptı

İnceöz, Eskil’e çıkarma yaptı

A - +

Aksaray Haberleri - 11.06.2018 - 10:56

İnceöz, Eskil’e çıkarma yaptı

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, seçim çalışmaları kapsamında, Eskil ilçesinde seçim çalışmalarında bulundu. Eskil Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında vatandaşlara seslenen İnceöz “Aksaray; benzemezlerin ittifakalarına, 17/25 Aralık darbe kumpasçılarına, vesayetçilere, terör örgütlerinin sözcülerine ve 15 Temmuz alçak darbe girişimini gerçekleştirenlere 24 Haziran seçimlerinde hak ettikleri cevabı verecektir” dedi.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim çalışmalarına Aksaray’ın ilçelerinde devam eden TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Eskil’e çıkarma yaptı.

Önce Eskil Devlet hastanesinin “D”’den “C” grubuna yükseltilmesi ve ek hizmet binasının açılış törenine katılan İnceöz, burada yaptığı konuşmada “Eskil Devlet hastanemizi sağlık bakanlığımız ve ilçe sağlık müdürlüğümüz ile yaptığımız görüşmeler ve girişimler netincesinde sınıfını yükselttik. Böylece hastanemizde artık daha fazla uzman doktorumuz hizmet verecek ve Eskil’li hemşehrilerimizin merkeze hastanelerine gitmeden tedavileri en iyi şekilde sağlanacaktır. Şimdiden hemşehrilerime hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Eskil belediyesinin düzenlediği iftar yemeğine katılan TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, burada yaptığı konuşmada, “24 Haziran’da ya istiklal, istikbal ve istikrar diyerek beraberliğimizi perçinleyeceğiz ya da fitne ve şer odaklarının güçsüz Türkiye hayallerini tescil ettireceğiz” dedi.

Türkiye’nin bölgesinin lider olmasını istemeyen güçler ile onların ülke içindeki trollerinin algı ve ayak oyunlarıyla mili iradenin önünü kesmeye, Cumhur İttifakını gölgelemeye, milleti aldatmaya heves ettiklerinin altını çizen TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz “Aksaray bu benzemezlerin ittifakalarına, 17/25 Aralık darbe kumpasçılarına, vesayetçilere, terör örgütlerinin sözcülerine, 15 Temmuz alçak darbe girişimini gerçekleştirenlere 24 Haziran seçimlerinde hak ettikleri cevabı verecektir” dedi.

İnceöz sözlerine şöyle devam etti “Aziz Milletimiz Gezi kalkışmasında, 6-7 Ekim isyan denemesine, 15 Temmuz alçak darbe girişiminde nasıl sağ duyu ile davranıp ülke düşmanlarının yüzlerini güldürmediyse 24 Haziran’da sandık başında birlik, bereket ve bolluk için, Cumhur ittifakımıza destek verecektir.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021