SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İl Başkanı Karatay’dan, Öğretmenler Günü Mesajı

İl Başkanı Karatay’dan, Öğretmenler Günü Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 23.11.2016 - 13:03

İl Başkanı Karatay’dan, Öğretmenler Günü Mesajı

“Hiçbir zorluktan kaçınmayan öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum”

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı..

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay mesajında, “Ülkemizin muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı adımlarla ilerlediği, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete her alanda büyük başarılara imza attığımız bu dönemde en büyük emek, yurdumuzun dört bir yanında fedakarca görev yapan öğretmenlerimize aittir. Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın eğitimi uğruna verdikleri emekleri büyük bir takdir ve şükranla karşılarken ülkemizin önünde ki 2023 ve 2071 hedeflerine ülkemizi taşıyacak çocuklarımızı emanet ettiğimiz, her şartta ve her koşulda insan yetiştirmeyi amaç edinen, hiçbir zorluktan kaçınmayan öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum. Bu vesileyle emekli öğretmenlerimize saygılarımı ifade ediyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021