SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İkinci Devrenin İlk Puan Kaybını Yaşadık

İkinci Devrenin İlk Puan Kaybını Yaşadık

A - +

Aksaray Haberleri - 10.02.2021 - 22:41

İkinci Devrenin İlk Puan Kaybını Yaşadık

3 .lig 4 .grupta temsilcimiz siyah beyazlılar kinci devrenin ilk deplasman maçında 20 . hafta İstanbul deplasmanında alınan 0-0’lık Modafen beraberliği ile lider olarak geçilmesi beklenen haftada kaybedilen 2 puan camiada moraller bozuldu. Modafen karşısında savunmasında büyük açıklar veren ve gol yollarında üretken olamayan siyah beyazlılar ikinci devrenin ilk puan kaybını yaşadı.
Modafen karşısında alınan beraberlikten çok oynanan futbolda taraftarı tatmin etmedi.. Siyah beyazlıların Modafenspor karşısında sergilediği kötü futbol camiayı ve taraftarları tedirgin ederken rakibe verilen pozisyonlar ise taraftardı şaşırttı.
Lig uzun maraton puan kayıpları illaki olacaktır. Farkındayız ama bu futbol ile olmayacağının da farkındayız. İlk devrede ki yapılan gereksiz puan kayıplarını yaşamak istemiyoruz. Bu maç herkesin kendine gelmesini gerektiren bir maç olmuştur. Umarız bu maçta sergilenen futbolu bir daha sahaya yansıtmayız.
Siyah beyazlı taraftarlar 21. Hafta içerde oynanacak Kırıkkale maçında takımın toparlanmasını hem skor hem futbol adına özlenen Aksarayspor’un sahada olmasını istedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021