SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İHH’dan Sünnet Şöleni

İHH’dan Sünnet Şöleni

A - +

Aksaray Haberleri - 08.09.2018 - 13:00

İHH’dan Sünnet Şöleni

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği, özel çocuklar için sünnet şöleni düzenledi. Yaklaşık 200 kişinin bulunduğu şölende çocuklar doyasıya eğlendiler. Yemekten sonra sünnet çocuklarını onore edici bir tören düzenlendi. Semazenleri ilgiyle seyreden misafirler çok eğlendiklerini belirttiler. Program çocukları konvoy halinde bir şehir turu ile gezdirerek sona erdi.
Sünnet programı hakkında açıklama yapan Dernek Başkanı Önder ÖZKAN İHH Yetim Biriminin özel çocukların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli aktif olduklarını belirtti. İki ay önce çocukların sünnet ettirildiğini hatırlatan Özkan, sünnet şöleninin bir gurbetçi bağışçının sponsorluğunda gerçekleştiğini sözlerine ekledi. İHH Başkanı Özkan, halihazırda 346 yetim emanete aylık 100TL ile destek verildiğini belirterek, özel çocukları her hangi bir suç örgütünün tuzağına düşmeden topluma kazandırmak için gönüllü dostlarla sürekli faaliyetler yürüttüklerini ifade etti.
Aksaray İHH Başkanı Özkan son olarak: “Güzel ülkemiz sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Sorumlu vatandaş bilinciyle herkesin bu tür faaliyetlerde yer almasının milletimizin hayrına olacağını düşünüyoruz. Bu çocuklar dinen toplum olarak hepimize emanettir. Ve İHH olarak bizler de sorumluluğa talip olup, onlara kendi çocuklarımıza özendiğimiz gibi ilgi gösteriyor, yaptığımız her türlü faaliyeti basın yoluyla halkımızla paylaşıyoruz. Kurulduğumuz günden beri şeffaflığa önem veriyoruz. Bu minvalde, son darbe girişiminden sonra ve Suriye’de yaşanan gerilimi düşünerek tüm Aksaray’lıları toplum yararına olan hizmetlerde yer almaya davet ediyor, faaliyetlerin madden ve manen desteklenmesini arzu ediyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen başta gurbetçi bağışçımıza, gönüllü hizmet veren Şafak İlahi Grubuna, taşıma şirketine, yemek şirketine ve gönüllülerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021