SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İHH Başkanı Kurban’da Arakan’da

İHH Başkanı Kurban’da Arakan’da

A - +

Aksaray Haberleri - 25.07.2019 - 14:01

İHH Başkanı Kurban’da Arakan’da

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder ÖZKAN Birlik Haber gazetemizi ziyaret etti. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramımızı tebrik eden Özkan, toplum yararına yaptıkları hizmetleri halkımıza duyurmada verdiğimiz destekten ötürü memnuniyetini dile getirdi ve teşekkür etti.
Aksaray’da yetimler için yürüttükleri Yaz Kursu ve diğer yardım faaliyetleri hakkında bilgi aktaran İHH Başkanı Özkan, Kurban bayramında Arakan’da olacağını, Myanmar hükümetinin soykırımından kaçıp Bangladeş’e sığınan milyonu aşkın Müslümanlara kurban yardımında şahitlik ve denetim görevinde bulunacağını belirtti. Bir Kurban bedelinin 850₺ olduğunu hatırlatan Özkan, dileyen hayırseverlerin İHH yoluyla hem yurtiçinde hem de yurtdışında kurbanlarını ihtiyaç sahipleri için değerlendirebileceklerini ifade etti.
Özkan makbuz yoluyla veya banka havale/EFT yoluyla kabul edildiğini söyleyerek gerekli bilgileri değerli okuyucularımızın istifadelerine sundu.
HESAP ADI:
AKSARAY İNSAN HAK VE HÜRRİYETLERİ İNSANİ YARDIM DERNEĞİ
IBAN NO: TR680020500009105070200001
AÇIKLAMA: AD, SOYAD, TEL NO, KURBAN BAĞIŞI bilgileri ile bankaya veya 05426572862 irtibat numarası ile makbuz karşılığı elden bağış yapılabileceğini belirten Özkan’a Birlik Haber olarak hayırlı hizmetler dileriz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021