SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İGM Başkanı Tüzün’e “Tebrik Ziyareti

İGM Başkanı Tüzün’e “Tebrik Ziyareti

A - +

Aksaray Haberleri - 10.05.2016 - 11:38

İGM Başkanı Tüzün’e “Tebrik Ziyareti

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kısa süre önce yapılan seçimlerin ardından yeniden İl Genel Meclisi (İGM) Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Tüzün’e tebrik ziyaretinde bulundu.

İGM Başkanı Mehmet Tüzün’ün kamuoyunun da yakından tanıdığı ve başarıları takdir edilen bir isim olduğunu söyleyen ASÜ Rektörü, “Sayın Başkan 2 yıldır yaptığı göreve yeniden seçildi ve 3 yıl daha İGM Başkanlığı’nı yürütecek. Bizler ‘İki günü birbirine eşit olan zarardadır’ prensibiyle hareket eden bir dünya görüşüne sahibiz ve her gün bir öncekinden çok daha başarılı, hayırlı işler yapma gayretindeyiz. Sayın Başkanımız da aynı düstur üzerine çalışıyor. Kendisine görevinde başarılar diliyorum” dedi. İGM Başkanı Mehmet Tüzün ise, Şahin’e, ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Daha önce olduğu gibi, önümüzdeki 3 yıl boyunca da Aksaray’ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Üniversitemizle de işbirliğine açığız. ASÜ her geçen gün hızla büyüyor. Bu büyümede Sayın Hocamızın çalışmalarının da büyük katkısı var. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan bu kısa açıklamaların ardından Şahin ve Tüzün, kurumlar arası işbirliği içinde yapılabilecek çalışmalara dair istişarede bulundu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021