SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Eğitim » Heyecanla Öğrencilerimizle Buluşmayı Bekliyoruz

Heyecanla Öğrencilerimizle Buluşmayı Bekliyoruz

A - +

Eğitim - 23.06.2021 - 11:43

Heyecanla Öğrencilerimizle Buluşmayı Bekliyoruz

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, eylül ayında yüz yüze eğitimlerin başlamasının planlandığını ve tüm hazırlıkları buna göre yaptıklarını söyledi.

 

Salgın koşullarına göre hazırlanan geleneksel kahvaltı buluşmalarında akademisyenleri ağırlayan Prof. Şahin, aşılama sürecinin hızlanmasıyla birlikte hayatın normalleşmeye başladığını belirtti. Bu sürecin eğitim-öğretim faaliyetlerinin normalleşmesini de kapsadığını dile getiren ASÜ Rektörü, “İnşallah eylül ayında öğrencilerimizle kampüs ortamında yüz yüze buluşacağız. Heyecanlıyız ve sabırsızlıkla öğrencilerimizle buluşacağımız günü bekliyoruz” dedi. Kampüsteki tüm çalışmaların gözden geçirildiğini ve eylül ayına dair hazırlıkların titizlikle sürdüğünü dile getiren Prof. Şahin, “Gerek açık ve kapalı mekânlardaki fiziki ihtiyaçlar gerekse akademik, sosyal ve kültürel etkinliklere ilişkin yapılması gerekenler konusunda çalışıyoruz. Hazırlıklar konusunda epeyce bir mesafe aldık. Eylül ayına kadar ihtiyaç duyulan tüm çalışmaları tamamlamış olacağız” dedi.

 

Yapılan kısa açıklamanın ardından Rektör Şahin, yeni dönem çalışmalarına dair akademisyenlerin görüşlerini aldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021