SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Her Öğrenci Mutlaka Ziyaret Etmeli

Her Öğrenci Mutlaka Ziyaret Etmeli

A - +

Aksaray Haberleri - 20.02.2019 - 11:25

Her Öğrenci Mutlaka Ziyaret Etmeli

Aksaray Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy Fen Lisesi, öğrencilerinin milli ve manevi duygularını canlı tutmak, vatanseverlik konusundaki hassasiyetlerini korumak adına her yıl düzenlemiş oldukları ziyaretlerine devam ediyor.
Aksaray’ımızın akademik başarısı ve öğrenci kabul puanı en yüksek ortaöğretim kurumu olan Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy Fen Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, gelişimin yalnız akademik yönü ile değil etik, sosyal, sportif ve manevi yönlerinde de öncü ve örnek olduklarını üç yıldır düzenli olarak yaptıkları faaliyetlerle gözler önüne seriyor. Kurum kültürü gereği, her eğitim-öğretim dönemi başında Ömer Halisdemir Şehitliği ziyaret ediliyor. Okulda Gaziler ağırlanarak, gençlere nasihat etme ortamı oluşturuluyor.
Ayrıca geleneksel hale gelen Aksaray Şehitliği Ziyaretleri her sınıf ile ayrı günlerde gerçekleşiyor.
Konu ile ilgili açıklama yapan Aksaray ŞPHG Fen Lisesi Müdürü Ramazan Ünal Çokkayışlı , kariyer gelişiminin yanında öğrencilere milli, manevi bilincin de birlikte benimsetilmesini çok önemsediklerini belirtti. Şehitlik ve gaziliğin kutsal ünvanlar olduğunu hatırlatan Çokkayışlı, ziyaretlerde Kur’an tilaveti okunduğunu ve akabinde gençlere düşen sorumluluklar hakkında kısa bir nasihat yapıldığını söyledi.

Okul Müdürü Ramazan Ünal Çokkayışlı , Şehitlikte vatan uğruna canlarını feda etmiş bir çok şehidin yattığını, hepsinin ayrı özel hikayelerinin bulunduğunu, bunun öğrenciler tarafından bilinip din, vatan, millet, bayrak, birlik, beraberlik, dayanışma, vb. değerlerin layıkıyla anlaşılması için ziyaretleri geleneksel hale getirdiklerini sözlerine ekledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021