Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Her gün Ordu Büyükşehirden ücretsiz sıcak yemek

Her gün Ordu Büyükşehirden ücretsiz sıcak yemek

A - +

Yerel Haberler - 28.04.2026 - 0:00

Her gün Ordu Büyükşehirden ücretsiz sıcak yemek

ORDU – BHA 

Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Büyükşehir Belediyesi Buharalı Şakir Efendi Aşevinde özenle hazırlanan yemekler, yılın her günü ihtiyaç sahiplerinin sofralarına ulaştırılıyor. Dayanışmanın ve paylaşmanın güçlü bir örneği olan uygulama özellikle yaşlı, engelli, yalnız yaşayan ve ekonomik zorluk yaşayan vatandaşların hayatına dokunuyor.

Vatandaşlardan büyük takdir görüyor 

Başkan Güler’in kimseyi yalnız bırakmama anlayışıyla yürütülen hizmet, vatandaşlardan da büyük takdir görüyor. Sosyal belediyeciliği yalnızca altyapı ve yatırımlarla sınırlı görmeyen Büyükşehir Belediyesi, bu hizmetle gönülleri ısıtan bir dayanışma köprüsü kuruyor.

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi İkizce’den Mesudiye’ye, Akkuş’tan Gülyalı’ya 772 mahallede kesintisiz sıcak yemek ikramına devam ediyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021