SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Hepimiz Daha Mutlu Bir Türkiye’yi Hak Ediyoruz

Hepimiz Daha Mutlu Bir Türkiye’yi Hak Ediyoruz

A - +

Aksaray Haberleri - 01.06.2015 - 10:38

Hepimiz Daha Mutlu Bir Türkiye’yi Hak Ediyoruz

MÜSİAD, Ulusal Gazetelerde ‘Türkiye Daha Gerçekçi Vaatleri Hak Ediyor’ Başlıklı Bir Seçim Bildirisi Yayınladı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) seçimlere bir hafta kala ulusal gazetelere siyasi partilerin vaatleri ile ilgili bir bildiri yayınladı. Bildiride, partilerin vaatlerinden çeşitli örnekler verilerek, ‘Türkiye daha gerçekçi vaatleri hak ediyor’ denildi.

MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Eyup DAĞDAŞ yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“ Geçmişte popülist siyasi vaatler yüzünden sosyal güvenlik ve ekonomi gibi birçok alanda ağır bedeller ödeyen Türkiye, bugün seçim meydanlarında konuşulanlardan çok daha fazlasını, daha gerçekçi hedefleri hak etmektedir.”

“Türkiye’nin, sürdürülebilir, istikrarlı bir büyüme modelinin nasıl oluşturulacağını, üretim, sanayi ve ihracatın nasıl güçlendirileceğini, güvenli bir yatırım ortamı için neler yapılacağını bilmeyi hak ediyoruz, sandıktan çıkacak sonucun da olgunlukla ve demokrat bir tavırla karşılanması gerektiğinin altını çiziyoruz. Ayrıca, iş dünyasının geçmişte ayağına vurulan bürokrasi prangalarından kurtulmasını, basiretli iş adamlarının önünün açılmasını istiyoruz.”

“Mitinglerde siyasi partilerinin kullandıkları dilin uygun olmadığını, Türkiye’nin daha saygılı, daha seviyeli, daha olgun, daha çözümcü ve karşılıklı suçlamaların ötesine geçmeyi başarmış bir siyasi söylem ve üslubu hak ettiğini düşünüyoruz.”

“Çözüm Süreci ne pahasına olursa olsun, devam etmelidir.”

“Ülkemiz milli birlik ve kardeşliği amaçlayan Çözüm Süreci’nden her ne pahasına olursa olsun uzaklaşılmayacağından emin olmayı, dil, din, mezhep ve etnik kökene bakılmaksızın herkesin barış içinde yaşayacağı bir ülke olmayı hak etmektedir.”

“İş dünyasının temsilcileri olarak bugüne kadar sahip olunan huzur, güven ve istikrar ortamının devam etmesini istiyoruz ve üzerimize düşen sorumluluğu gururla üstleniyoruz” diyerek bildiriyi özetledi.

Dağdaş bildirinin sonunda; ‘Hepimiz daha mutlu bir Türkiye’yi hak ediyoruz’ bildiri metni web ortamında e- imzaya açılmıştır, böyle düşünen tüm halkımızın www.musiad.org.tr sitesini ziyaret ederek bildiriyi imzalamalarını rica ediyoruz.” Diyerek sözlerini noktaladı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021