SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » HASDAK dogada temizlik yaptı

HASDAK dogada temizlik yaptı

A - +

Aksaray Haberleri - 15.09.2018 - 15:00

HASDAK dogada temizlik yaptı

15 Eylül Dünya Temizlik Günü münasebetiyle şehrimizde faaliyet gösteren HASDAK (Hasan dağı dağcılık kulübü) üyelerinden oluşan 11 kisilik gönüllü Narlı gölde doğada temizlik yaptı. Vatandaşların piknik sonrası bıraktıkları atıklardan oluşan çöpler dag görüntüsü oluşturdu. Genelde çocuk bezleri, ıslak mendil, içecek şişeleri plastik atıklardan oluşan çöpleri topladılar.

Aksaray, mutlu ve temiz insanların kenti olduğunu belirten HASDAK (Hasan dağı dağcılık kulübü) üyeleri, “Böyle önemli bir günde farkındalık oluşturmak için bu etkinliği düzenledik. Çocuklarımıza çevre bilinci ve kültürü aşılamak istiyoruz. Çevreyi temizlemenin en kolay yolu kirletmemektir. Gelecek nesillerimize daha temiz çevre bırakmak için bilinçli olmalıyız. Daha temiz bir Aksaray için çöplerimizi toplayalım.” dediler.

HASDAK (Hasan dağı dağcılık kulübü) üyeleri böyle anlamlı bir etkinlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

HASDAK (Hasan dağı dağcılık kulübü) üyeleri temiz gelecek için herkesin dikkatli olması gerektiğini belirterek, “Bir ortama girdiğimizde, pikniğe gittiğimizde yediğimiz yiyeceklerin çöplerini gerekli yerlere bırakmalıyız. İlk olarak biz kendi evimizin önünün süpürmeliyiz ki sonra diğerleri de temizlesin. Çocuklarımıza güzel bir dünya bırakmamız gerekiyor. Atalarımız bizlere güzel bir ülke bırakmış, biz de gelecek nesillere bunu en güzel şekilde aktarmalıyız.” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021