SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Halkın Cumhurbaşkanını karşılamaya herkesi davet ediyorum

Halkın Cumhurbaşkanını karşılamaya herkesi davet ediyorum

A - +

Aksaray Haberleri - 26.05.2015 - 16:26

Halkın Cumhurbaşkanını karşılamaya herkesi davet ediyorum

AK Parti il Başkanı Abdülkadir Karatay, 28 Mayıs 2015 Perşembe günü Aksaray’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti ile ilgili olarak açıklamada bulundu. 10 Ağustos’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Aksaray’ın en fazla destek veren ilk 5 il arasında olmasından dolayı teşekkür ziyaretinde bulunacağını söyledi.

AK Parti il başkanı Abdülkadir Karatay yaptığı açıklamada, 28 Mayıs Perşembe günü Allah nasip ederse Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan teşrif edecekler. Halkımıza hitap edecekler. 2002 yılından bu yana AK Parti’nin kurucu lideri olarak milletimize hizmet etmeye başlayan, Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz 10 Ağustos’ta halkımız tarafından ilk defa Cumhurbaşkanı seçilmiştir. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en fazla oranda destek veren illerimize teşekkür mahiyetinde ziyaretlerde bulundu. İlk dört ilimizin hepsine cumhurbaşkanımız teşrif ettiler. Bizim ilimizde de 28 Mayıs 2015 Perşembe günü teşrif edecekler. Onun için ben tüm hemşerilerimizi cumhurbaşkanımızla birlikte olmaya davet ediyorum.

AK Parti olarak milletin gönlünde hizmete başladığımız günden buyana milletin gönlünde taht kuran, cumhurbaşkanımız samimiyeti ile sadakati ile hizmet aşkı ile bu millete bu devlete büyük hizmetlerde bulundu. İnşallah bundan sonraki süreçte de aynı şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın liderliği ve önderliğinde Türkiye kalkınmaya devam edecektir. Biz de Cumhurbaşkanımızı ağırlamaktan onur ve şeref duyuyoruz. 28 Mayıs Perşembe günü Cumhurbaşkanımızla halkımızın kucaklaşmasını gerçekten önemsiyoruz.

Cumhurbaşkanının gelmesinden dolayı müthiş bir heyecan duyduklarını ifade eden AK Parti il başkanı Abdülkadir Karatay, daha önceki dönemler Aksaray’a Başbakan ve Genel başkan olarak mitinglerde teşrif etmişti. Bu defa devletimizin başı olarak teşrif edecekler. Aksaray’ın bugüne kadar AK Partiye verdiği desteği hepimiz biliyoruz. Aksaray her seçimde gerçekten güçlü bir destek verdi. Benim gördüğüm, verilen destek samimi bir lidere verilen destekti. 2002’den buyana yapmış olduğu bütün hizmet ve çalışmalarda yapılabilecek her şeyi yapacağını olmayacak şeyi de gönül rahatlığı ile vatandaşımıza siyasi söylemlere girmeden olmaz diyebilen bir lidere ev sahipliği yapacağız.

Devletin baş olması hasabi ile de ayrı bir mutluluğumuz var. Sonuçta siyasi partiler bir yana bütün devletimizi, milletimizi temsil eden, millet adına yetkili olan bir büyüğümüzdür. Seçim öncesine denk gelmesi, nasip bugüne imiş, ben göreve geldiğim günden bu yana ilimize davet ediyorum. Allah’ın izni ile Aksaray yine en güçlü şekli ile cumhurbaşkanımız Aksaray’da ağırlayacak. Ona olan sevgiyi, coşkuyu heyecanı biz alanda birlikte göreceğiz. Ben şunu gördüm, gittiğim her yerde Cumhurbaşkanımızın geleceğini ifade ettiğim de bizim insanımızın içi gülüyor, Işıldıyor. O heyecanı yaşamak bile bizim için büyük mutluluktur” dedi.

AK Parti il başkanı Abdülkadir Karatay, perşembe günü ilimize gelecek olan halkın seçtiği Cumhurbaşkanını kucaklamaya tüm Aksaray’da yaşayanları davet etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021