SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “Halkımızın hem dualarına hem desteklerine talibiz”

“Halkımızın hem dualarına hem desteklerine talibiz”

A - +

Aksaray Haberleri - 15.05.2015 - 15:11

“Halkımızın hem dualarına hem desteklerine talibiz”

Bizim siyasetimizde kimseye boyun eğmek yoktur, bizim siyasetimizde hizmet vardır diyen ak parti kadın kolları başkanı hediye pak, Biz, uluslararası siyasette de, iç siyasette de, ülke yönetiminde de milletimize hizmeti kendimize emir bilerek temsil görevimizi yapıyoruz. Bu yüzden Türkiye’nin en büyük partisiyiz.

Ak siyasete milletimiz sahip çıktığı için Türkiye’nin birinci partisiyiz diyen Kadın Kolları Hediye Pak, beraberinde Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan ekiple, mahalle ve ev toplantılarına devam ettiklerini belirtti. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de hanım kardeşlerimizin önemi büyük. Tohumdan fidana fidandan ağaca yol alan AK Kadrolar ailesinin çekirdeği olan annelerimiz, hanımlarımız bizler için değerli hem dualarına hem desteklerine talibiz.

Bizler hanım kardeşlerimizin sorunlarını dinleyip çare olmak adına kapı kapı mahalle mahalle dolaşıyoruz. Halka hizmet ederek Hakka hizmet etmenin esasını anlıyoruz. Bizler Aksaray AK Parti Kadın Kolları olarak sevgimizin en doruk noktalarını Aksaray’ımızın güzide bayanlarının muhabbetine adıyor, Bir bardak çayın hatırına minnetlerimizi sunuyoruz. Bahçeli Mahallesi, Bedirmuhtar mahallesi, Sanayi mahallesi ve Yeni mahalleleri hanımlarına coşkulu karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum diyen Pak büyük coşku ile mahalleden ayrıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021