SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Halk Sağlığı Müdürü istifa etti

Halk Sağlığı Müdürü istifa etti

A - +

Aksaray Haberleri - 25.03.2016 - 11:42

Halk Sağlığı Müdürü istifa etti

Aksaray Halk Sağlığı Müdürü Oğuz Keleş Sosyal medyadan Yaptığı açıklamada görevden ayrıldığını duyurdu. Keleş sosyal medyada yaptığı açıklamada; GÖREVDEN AYRILIŞ.
Değerli sağlık çalışanlarımız ve Değerli Aksaraylılar..
663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname sonrası 2012 yılı mart ayında Türkiye Halk Sağlığı Kurum Başkanlığına bağlı olarak illerde Halk Sağlığı Müdürlükleri kurulmuş ve 15 mart 2012 tarihindede Halk Sağlığı Müdürü olarak göreve başladım.Göreve başladığımızdan bugüne kadar gece gündüz demeden Aksarayımız için Sağlık personellerimiz için hizmet etmeye çalıştım.25 mart 2016 tarihinde Valiliğe sunmuş olduğum istifa dilekçem kabul edilmiş olup Kurum Başkanlığımıza havale edilmiştir.Müdürlük kimseye baki değildir.benden daha iyi hizmet edeceğini düşünen arkadaşlarımızın olduğu ve bu makama talip olduklarını hepimiz biliyoruz.Bu arkadaşlarımızı göreve bekliyorum ve bahsettikleri gibi bu görevi inşallah başarıyla yürütmelerini can’ı gönülden dilerim.
sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
Dr.Oğuz KELEŞ

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021