SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Gülağaç’ta Öğrencilere Ağız Bakım seti dağıtıldı

Gülağaç’ta Öğrencilere Ağız Bakım seti dağıtıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 04.04.2015 - 13:33

Gülağaç’ta Öğrencilere Ağız Bakım seti dağıtıldı

Gülağaç İlçe Devlet Hastanesi tarafından, Gülağaç’ta Ana Sınıfı öğrencilerine, diş macunu ve diş fırçasından oluşan, diş sağlığı ve ağız bakım seti dağıtıldı.

Ağız ve Diş Sağlığı haftası nedeniyle, diş sağlığı ve ağız bakımı konusunda çocukları bilinçlendirmek üzere, Gülağaç İlçe Devlet Hastanesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Gülağaç Ana Sınıfına devam eden 3, 4 ve 5 yaşlarında ki çocuklara, diş macunu ve diş fırçasından oluşan ağız ve diş sağlığı seti dağıtıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gülağaç İlçe Devlet Hastanesinin işbirliği içerisinde gerçekleştirilen programda, minik öğrenciler diş sağlığı ve ağız bakımı konusunda bilgilendirildiler.

Diş çürüklerinin en aza indirilebilmesi için öğrencilerin diş fırçalamayı alışkanlık haline getirmelerin hedeflendiği dağıtım programına Gülağaç İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Adem ŞAVKLIYILDIZ, Hastane Müdürü Bülent KARATAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Ramazan ARTUKSÜER ve Şube Müdürleri Mustafa Ağca OKUR ile Yusuf AYDOĞMUŞ, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldılar.

Diş sağlığı,ağız bakımı ile diş macunu ve diş fırçası dağıtımının önümüzdeki günlerde ilçede eğitim gören diğer öğrencilere de yapılması planlanıyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021