SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Genel Sekreter Yüksel ÇELİK Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Genel Sekreter Yüksel ÇELİK Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

A - +

Aksaray Haberleri - 20.08.2020 - 16:27

Genel Sekreter Yüksel ÇELİK Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Aksaray il Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince, Köydes kapsamında yapımı devam eden, 6 kilometrelik Salmanlı – Yanyurt köy bağlantı yolu çalışmalarını yerinde inceleyen Genel Sekreterimiz, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aksaray İl Özel İdaresi tarafından, Türkiye’de ilk defa uygulanan 3 kat emisyon asfalt uygulaması ile köy yollarımızın kalitesi ve niteliği arttırılmıştır. İnceleme sonrasında değerlendirmede bulunan Genel Sekreterimiz Yüksel ÇELİK “İlimizin birçok farklı noktasında özel idare ekipleri tarafından çalışma yapılmaktadır, yapılan yatırımlarla köy yollarımızın farklı bir kimliğe büründüğünü görmek hepimizi mutlu etmektedir. Eskimiş ve bozulmuş yolları yeni sistem asfalt teknikleri ile yeniliyoruz. Bizler de devam eden yatırımları sık sık yerinde takip ederek çalışmaların sorunsuz ilerlemesi için yerinde takip ediyoruz. Halkımıza özel idare hizmetlerini etkin, verimli ve hızlı bir şekilde ulaştırırken aynı zamanda da daha az maliyetle daha çok hizmet üretmeninde gayreti içerisinde olacağız.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021