SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Genel Sekreter, Muhtarlar ve Otobanın Yüklenici Firma Sahipleri Bir araya geldi

Genel Sekreter, Muhtarlar ve Otobanın Yüklenici Firma Sahipleri Bir araya geldi

A - +

Aksaray Haberleri - 16.07.2018 - 12:38

Genel Sekreter, Muhtarlar ve Otobanın Yüklenici Firma Sahipleri Bir araya geldi

Genel Sekreter, Muhtarlar ve Otobanın Yüklenici Firma Sahipleri Bir araya geldi. Aksaray il özel idaresi toplantı salonunda Genel Sekreter Ramazan Altundağ,Genel Sekreter yardımcısı Yılmaz Altınsoy,yol ve ulaşım hizmetleri müdürü Mustafa Yalvaç,otoyolun çevresinde bulunan köy muhtarları ve otoyolu yapan yüklenici firma sahipleri bir araya geldi.

Aksaray il özel idaresi genel sekreteri Ramazan ALTUNDAĞ konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

Şehrimizden geçen otobanın çevresinde bulunan köy muhtarımız ile birlikte otoyolu yapan yüklenici firmalarla güzel bir toplantı gerçekleştirdik.Amacımız yapılacak yolun güzergah üzerinde bulunan köylerimiz için olaşabilecek aksi durumları şimdiden planlayarak önlemini aldık,alıyoruz.Kurumumuzun ve Muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda yüklenici firma sahipleri de notlarını alarak gerekli düzenlemeleri ve talepleri yerine getireceklerdir.

Adana-Ankara otobanı şehrimizden 52 km uzunlukta geçmektedir.Platform uzunluğu 50 m olup 3 gidiş 3 geliş olmak üzere 6 şerit olarak yapılmaktadır.7-10 m yüksekliğinde ve 700 m uzunluğunda 1 tane viyadük,12 adet köprü ile 52 adet alt geçit ve menfez yapılacak,ayrıca otoyolun bozkır kavşağı ve alayhan kavşağı olmak üzere 2 tane giriş çıkış olacaktır.Kurumumuzun yapmış olduğu Nevşehir Gülağaç bsk kesişim noktası da üst geçit ile geçilecek olup yapılan sıcak asfaltı kullanan vatandaşlarımız mağdur olmayacaktır.Ekiplerimiz ile yüklenici firma sahipleri yol bitene kadar koordineli bir çalışma yürütüp yolun geçtiği güzergahta bulunan yerleşim yerlerimizi mağdur etmeden otoyolu en ısa sürede bitireceklerdir,dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021