SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Belediye Haberleri » Gençlik Festivali’nde Aksaray Standı Yoğun İlgi Gördü

Gençlik Festivali’nde Aksaray Standı Yoğun İlgi Gördü

A - +

Belediye Haberleri - 20.11.2021 - 14:47

Gençlik Festivali’nde Aksaray Standı Yoğun İlgi Gördü

Ankara Millet Bahçesi’nde düzenlenen Gençlik Festivali’nde Aksaray Belediyesine bağlı Aksaray Bilim Merkezi standı büyük ilgi gördü.

Türkiye’nin dört bir yanından yerel yönetimlerle gençleri bir araya getiren Yerel Yönetimler Gençlik Festivali devam ediyor. Açılışı geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan ve 21 Kasım tarihine kadar sürecek olan festivalde Aksaray Belediyesi tarafından açılan stant katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Festivalde Aksaray’ın yöresel lezzetlerinden Aksaray tahinlisi ikramında bulunulurken Taşpınar halısı da ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Aksaray Bilim Merkezinde gençlerin kendi becerileri ile ürettikleri teknolojik ürünlerde festivaldeki yerini aldı.

Aksaray Belediyesi tarafından kurulan standı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı İnsan Hakları Başkanı leyla Şahin Usta, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Aksaray stantta misafirlerin kendisi ağırladı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021