SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “Geleceğin Ak Kadroları Geçmişinden ders alıp geleceğe inançla bakanlardır”

“Geleceğin Ak Kadroları Geçmişinden ders alıp geleceğe inançla bakanlardır”

A - +

Aksaray Haberleri - 18.04.2015 - 14:52

“Geleceğin Ak Kadroları  Geçmişinden ders alıp geleceğe inançla bakanlardır”

Ak parti Aksaray İl Gençlik Kolları Üniversite Birimi tarafından hazırlanan Nebiler Serveri Efendimiz (sav)’in kutlu doğum haftası nedeniyle program düzenledi.

Programına İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Milletvekili Adayları Nevzat Palta, Hüseyin Hüyük, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, İl Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak, İl Gençlik Kolları Abdülsamet Kılıç, ve Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ACAR katılım sağladı.

Programda konuşma yapan İl Bakanı Abdulkadir Karatay, En Kutlu Nebinin doğum gününü kutlayan Gençlerimizi görmek biz AK Parti Aksaray Teşkilatını çok gururlandırdı. Ak Gençlere yakışan bu örnek davranış bilinçli uyanan gençlerin var olduğunu göstermektedir. Ak davanın Ak gençleri bugün olduğu gibi yarın da manevi değerlerine sahip çıkacaktır. Geleceğin Ak Kadroları geçmişinden ders alıp geleceğe inançla bakanlardır. Bu kutlu günde Efendimiz (sav)’e sonsuz salât ve selamlar olsun. En büyük siyasetçi olan Peygamberimizin yolunda yürüyen gençlerimize de selam olsun. Yolunuz İslâm yolu davanız ümmet davası olsun. Birlikte yürüyeceğimiz AK Davalar siz gençlere emanet, dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021