SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Geçmiş olsun Yeşiltepe…

Geçmiş olsun Yeşiltepe…

A - +

Ana Manşet - 03.09.2023 - 15:22

Geçmiş olsun Yeşiltepe…

Cumartesi günü akşam saatlerinde meydana gelen etkili ve baskın yağmur, Yeşiltepe beldesinde çekirdek üreticisini vurdu.

Çekirdeklerini biçerdöverle işleten ve harman yeri tabir edilen yerde hem kurumasını hem de elden geçirdikten satışa hazırlanan çekirdeklerin bulunduğu bölgeye sel geldi. Sel çekirdek yığınlarını sularla götürdü.

Çekirdek yığınlarını kurtarmaya çalışan üreticiler traktörlerle sel için yol açmaya çalışsa da sel çekirdek üreticisinin ürünlerini sele kapılarak büyük zarar verdi.

Yeşiltepe beldesinde meydana gelen sel felaketi ve çekirdek üreticisinin etkilendiği zarardan dolayı Tarım İl Müdürü Bülent Saklav beldeye giderek üreticilerle görüştü.

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy ve Ramazan Kaşlı ve Turan Yaldır Yeşiltepe’de meydana gelen selden etkilenen ve zarar gören çiftçi kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim beterinden korusun. Tüm bölge halkına büyük geçmiş olsun” dediler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021