SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Gazetecilerden Başkan Yazgı’ya Doğum Günü Sürprizi

Gazetecilerden Başkan Yazgı’ya Doğum Günü Sürprizi

A - +

Aksaray Haberleri - 10.02.2016 - 19:18

Gazetecilerden Başkan Yazgı’ya Doğum Günü Sürprizi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya, Aksaray’daki gazeteciler tarafından sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın Aksaray’daki temaslarından ötürü gün boyu bakanın yanında yer alan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, akşamüzeri belediyedeki makamında geçti.
Burada Yazgı’yı, Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyet Başkanı Celil Acar ile diğer gazeteciler ziyaret etti.
Gazeteciler, ziyarette, 40 yaşına giren Belediye Başkanı Yazgı’ya sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. Gazeteciler tarafından getirilen ve üzerinde kendi fotoğrafının yer aldığı pastanın üzerindeki mumu üfleyerek söndüren Başkan Yazgı, daha sonra pastayı kesti.
Başkan Yazgı, gazeteciler tarafından böylesine güzel bir sürprizin yapılmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. Gazetecilere teşekkür eden Yazgı, 10 Şubat 2016 itibariyle 40 yaşına bastığını kaydetti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021