SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Gazeteciler Cemiyetinden Başsavcı Akına Ziyaret

Gazeteciler Cemiyetinden Başsavcı Akına Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 22.10.2015 - 19:01

Gazeteciler Cemiyetinden Başsavcı Akına Ziyaret

Gazeteciler Birliği ile Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti şehrimize yeni atanan Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akını makamında ziyaret etti.
Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya ile Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyet Başkanı Celil Acar , Yönetim Kurulu Üyeleri ve cemiyete üye gazetecilerin katıldığı ziyarette yeni Başsavcıya hayırlı olsun dileklerinde bulunulurken, Aksaray basını hakkında kısa bilgi verildi.
Başsavcı Ramazan Akın, Aksaray’ın oldukça sakin bir il olduğuna dikkat çekti. İstanbul Adliyesinde yaklaşık 4 ay önce Savcı Mehmet Kiraz’ın şehit edilmesini hatırlatan Başsavcı Akın, Adliye binamızda gereken güvenlik önlemlerini almaya başladıklarını vurguladı. Girişte x-ray cihazı yerleştirdiklerini belirten savcı Akın, katlarda da güvenlik önlemlerini artırmak amacıyla kartlı sistemle açılacak kapılar yapacaklarını belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021