SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Gazeteciler Birliğinden ASÜ Rektörüne Ziyaret

Gazeteciler Birliğinden ASÜ Rektörüne Ziyaret

A - +

Ana Manşet - 23.08.2023 - 19:50

Gazeteciler Birliğinden ASÜ Rektörüne Ziyaret

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, eğitimden sağlığa, sosyal faaliyetlerden akademik projelere pek çok alanda kısa ve orta vadede hayata geçirecekleri çalışmalar olduğunu söyledi.

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar SARIKAYA Rektör Arıbaş’a tebrik ziyaretinde bulundu. ASÜ’de yürütülen her faaliyetin toplumsal bir yönünün de olduğunu ve kampüsle şehrin birbiriyle olan yakın diyaloğunun süreceğini dile getiren Prof. Alpay Arıbaş, “Üniversitede eğitim-öğretim çalışmaları birincil sorumluluğumuz. Ancak bunun ötesinde üniversiteler, bulundukları şehrin farklı dinamiklerini harekete geçirebilir, toplumsal çalışmalara dair ivmeyi hızlandırabilir. Biz de eğitim, sağlık, sosyal etkinlikler, akademik projeler, mesleki kurslar gibi geniş bir alanda şehrimize katkı sunmak arzusundayız” dedi. Arıbaş, bu noktada şehirdeki basınla da yakın bir diyalog içinde olacaklarını belirtti.

Ziyareti gerçekleştiren Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar SARIKAYA Rektör Arıbaş’a görevinde başarı dileklerini ilettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021