SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Gazeteciler Birliği Zafer Bayramını kutladı

Gazeteciler Birliği Zafer Bayramını kutladı

A - +

Aksaray Haberleri - 29.08.2014 - 18:34

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Sarıkaya Zafer Bayramını kutladı

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Sarıkaya Zafer Bayramını kutladı

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92.’inci yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, mesajında, Kurtuluş Savaşı’nda Türk Milleti’nin tarihte eşine az rastlanır bir mücadele sergilediğini belirterek, “Gazeteciler Birliği olarak, 30 Ağustos’ta kazanılan zaferi, ekonomik zaferlerle taçlandırarak ülkemizi yarınlara taşımak için mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.

Türk Milleti’nin tarih boyunca birlik ve beraberliğini yıkmaya tevessül eden her türlü girişimi boşa çıkardığını ifade eden Sarıkaya, şunları kaydetti, “Bu millet 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da elde ettiği büyük zaferle Türkiye’yi işgalden kurtarmış, uçurumun kenarından döndürmüştür. Büyük taarruz neticesinde işgal altındaki vatan toprakları düşmandan bütünüyle arındırılmış ve istiklal savaşı hak ettiği büyük zaferle taçlandırılmıştır. Bu destansı zaferle birlikte millet kendisine yeni ufuklar, büyük hedefler çizmiş ve bu doğrultuda ülkeyi kalkındırmıştır. 30 Ağustos birlik ve beraberliğin, vatan sevgisinin, büyük Türkiye hayalinin, özgürlük mücadelesinin adı ve kanıtı olmuştur. Bu kutlu mirasın ve 30 Ağustos ruhunun emanetçileri olarak bizler, uğruna canların feda edildiği hedefleri gerçekleştirmek için çalışıyoruz. ve on iki yıllık süreçte ülkemizin geldiği bu nokta ile gurur duyuyor, yeni Türkiye idealine ulaşacağımıza olan inancımızı daha da güçlendiriyoruz. İnşallah yeni Türkiye, vesayetçi anlayışın yok olduğu, hukukun üstünlüğünün zirveye ulaştığı, uluslararası alanda saygın, devletin milletiyle, tarihiyle ve coğrafyasıyla barıştığı, toplumsal refah, büyük ekonomi, siyasi istikrar ve ileri demokrasinin gerçekleştiği bir ülke olacak.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021