SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Gazeteciler Birliği; Terörü lanetliyoruz

Gazeteciler Birliği; Terörü lanetliyoruz

A - +

Aksaray Haberleri - 07.09.2015 - 17:11

Gazeteciler Birliği; Terörü lanetliyoruz

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, Hakkâri´nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde yaşanan hain terör saldırısını kınayan mesaj yayınladı.
Terörün her nereden gelirse gelsin insanlık dışı bir eylem olduğunu belirten Başkan Sarıkaya, şunları söyledi: “Hakkari Dağlıca’da, teröristlerin alçak ve hain saldırısı sonucu şehit olan askerlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı ve sabr-ı cemil niyaz ediyorum.

Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü, huzur ve istikrarını bozmaya yönelik yapılan hain terör saldırılarını bir kez daha kınıyor, terörün kirli emellerini gerçekleştirmesinde destek veren tüm iç ve dış güçleri lanetliyoruz. Her zaman olduğu gibi Aziz milletimizin sağduyusunu koruyacağına canı gönülden inanıyoruz. Aramıza fitne sokmak isteyenlere milletimiz tarihten bugüne kadar sürdürdüğü birlik ve beraberlik ve kardeşliği ile cevap verecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle kahraman şehitlerimizin ailelerine, yakınlarına, milletimize, Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı, sabırlar ve metanet dilerim”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021