SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Gazeteciler Birliği, Gaziler gününü kutladı

Gazeteciler Birliği, Gaziler gününü kutladı

A - +

Aksaray Haberleri - 19.09.2014 - 10:25

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Sarıkaya Gaziler gününü kutladı

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Sarıkaya Gaziler gününü kutladı

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, Gaziler Günü dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Sarıkaya mesajında, “Yurdumuzun bölünmez bütünlüğü, ulusumuzun birlik ve beraberliği için üstün fedakarlıklar göstererek, canı, kanı pahasına ölümüne göğsünü siper etmiş ve bunun nişanını gururla taşıyan Kahraman Gazilerimizin önünde saygı ve şükranla eğiliyorum.
19 Eylül 2014, yurdumuzun kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk’e Türk Milletinin Gazi unvanını verilişinin 93. yıl dönümüdür.
Bu anlamlı günün, ulusumuzca, yurdumuzun her yerinde Gaziler Günü olarak anılması, bizlere büyük kahramanlara karşı olan vefa borcu ve şükranlarımızı bir nebze de olsa sunma imkanı vermiştir.
Vatan ve milletimizin bağımsızlığı ve hürriyeti, Anayasamızda ifadesini bulan Demokratik, Laik ve Sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz ve onun ayrılmaz parçası toplum yapımızın korunarak yaşatılması özgürlük ve bağımsızlığımızın devamlılığı, şanlı bayrağımızın semalarda dalgalanması için üstün bir fedakarlıkla başarı ve yararlılık dolu çalışmalarda bulunmuş kahraman vatan evlatlarımızın yurdumuz ve ulusumuza armağan etmiş anne babaları, eşleri, çocuklarını saygıyla anmalı, onların fedakarlıkları karşısında düşünmek ve onlara layık olabilmek için kendi üzerimize düşen sorumluluklar için duygu ve düşüncelerimizi tazelemek anıdır.
Onların mücadelesi, başarısı ve fedakarlıkları yolumuzu çizmiş ve aydınlatmıştır.
Biliyoruz ve inanıyoruz ki Misak-ı Milli sınırları içinde vatan toprağı bütün kalacak, Demokratik ve Laik Türkiye Cumhuriyetimizin Şanlı Bayrağı Atatürk ilke ve devrimleriyle çoğalarak, güçlenerek daha da büyük coşku ve heyecanlarla çağdaş uygarlık yolunda hür ve bağımsız olarak ebediyen dalgalanacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun silah arkadaşları olmak üzere bu vatan için toprağa düşen tüm şehitlerimizin ve ebediyete intikal eden gazilerimizin manevi huzurlarında saygı ile eğilir, kahraman gazilerimize sevgi ve şükranlarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021