SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “Gayemiz vatanımıza milletimize hizmettir”

“Gayemiz vatanımıza milletimize hizmettir”

A - +

Aksaray Haberleri - 14.04.2015 - 16:50

“Gayemiz vatanımıza milletimize hizmettir”

AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük Sarıyahşi ilçesine ziyaret etti. Seçim sürecinde ve sonrasında sürekli halkın içerisinde halkla bir olacağının teminatını veren milletvekili adayı Hüyük halkın karşısında halkımızın hak ettiği icraatlarla gururla duracağı belirtti.

Aksaray’ın sorun ve ihtiyaçlarını yıllardır Aksaray’a hizmet eden bir vatandaş olarak bildiğini belirten Hüseyin Hüyük, Sarıyahşi’nin en iyi hizmetler alması için çalışacağını belirtti. Milleti temsil etmek büyük onurdur amacımız Rıza-i İlahi’dir. Gayemiz vatanımıza milletimize dahası davamıza hizmettir. Asla koltuk sevdasında, koltukta oturmanın rehavetine düşmeyeceğiz, durmadan yılmadan sizler için çalışacağız.

Aksaray’ımızda büyük potansiyel var. Sadece doğru zamanda doğru adımların atılması gerekiyor diyen Hüyük, ilimizin her köşesi her şeyin en güzelini en iyisini hak ediyor dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021