SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Esnaf Ve Sanatkâra Erteleme Müjdesi

Esnaf Ve Sanatkâra Erteleme Müjdesi

A - +

Aksaray Haberleri - 24.03.2020 - 16:17

Esnaf Ve Sanatkâra Erteleme Müjdesi

Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yaşar Altın, Türkiye Halk Bankasından kullanılan kredilerin 2020 Nisan, Mayıs ve Haziran ödemelerinin faizsiz olarak takip eden aylara ertelendiğini duyurdu.
Altın konuyla ilgili bir açıklama yaparak alınan erteleme kararının Koronavirüs salgını nedeniyle gündeme geldiğini ifade etti. Başkan Altın “Ülke olarak içerisinde bulunduğumuz bu zor durumu bir an evvel atlatabilmek için Devletimiz tarafından her türlü tedbir alınmaya çalışılmakta aynı zamanda bu durumun ekonomik açıdan yaratacağı olumsuzlukları bertaraf etmek için tüm kesimleri ilgilendiren geniş çaplı önlemler alınmaktadır. Cumhurbaşkanımız tarafından 18 Mart 2020 Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantıda Esnaf ve Sanatkârlarımızın Türkiye Halk Bankası kaynaklarından kullandırılan kredilere ilişkinde bazı kararlar alınmıştır” dedi.

“Cumhurbaşkanımız Açıkladı”

Erteleme ile ilgili bilgiler veren Başkan Altın “Sayın Cumhurbaşkanımızın da açıkladıkları üzere Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle işlerinin zarar gördüğünü beyan eden Esnaf ve Sanatkarların Kooperatiflerimiz kefaletiyle Türkiye Halk Bankası kaynaklarından kullandırdıkları kredilerinin 2020 Nisan, Mayıs ve Haziran ayları taksitlerinin (Ana para ve Faiz) 3 ay süreyle faizsiz olarak ödenmesi diğer ifadeyle kredilerin vadelerinin 3 ay uzatılması kararı alınmıştır. Alınan karar doğrultusunda Türkiye Halk Bankasıyla gerekli çalışmalar yapılmakta olup en kısa sürede uygulamaya geçilecektir” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021